Croonaert Corner Vakantieverblijf

nl fr en

omgeving

Heuvelland, een verzameling van 8 dorpen - één van de meest uitgestrekte gemeenten van  Vlaanderen - biedt een verrassend rijke variatie aan ontspanning. Hier valt ontzettend veel te beleven op recreatief vlak. Wandelen is een lust in de heuvelstreek. Een goed bewegwijzerd wandelnetwerk voert U langs de mooiste sites en vergezichten.

De Kemmelberg - bekend door alle Vlaamse wielertoeristen vormt veelvuldig een onderdeel van de talrijke fietsroutes  die de streek kent.

Het oorlogsgeweld van WO1 heeft ook zijn sporen nagelaten in Heuvelland en omgeving.  Ieper, Passendale, Zonnebeke en Mesen hebben belangrijke monumenten die U niet onberoerd zullen laten. De musea "In Flanders Fields" en "Museum Memorial Passchendaele" zijn aanraders.

Ook in Heuvelland worden  Bayernwald en de Pool of Peace in Wijtschate jaarlijks door duizenden mensen bezocht.

Nog verder naar het westen bepalen de hopvelden het uitzicht van de streek. Het hopmuseum te Poperinge leert U alles over de hopteelt.

De Golf- en countryclub de Palingbeek biedt aan beginners of gevorderden 18 fantastische holes, ( 6165 meter, par 72)  gelegen midden in de pittoreske schoonheid van het Vlaamse Heuvelland.

Voor nog meer streekinformatie verwijzen we graag naar de sites van Westtoer , Toerisme Westhoek en rent a guide


Croonaert Corner - Wijtschate - Westhoek - +32 477 31 00 83 - info@croonaertcorner.be
-

Croonaert Corner © 2010 - Website door in2red